nokia 6680
piekna maszynka, aparacik 1,3 mpix przy wlaczonym trybie nocnym robi naprawde zajebiste fotki (jak na komorke oczywiscie)
do tego opera i mozliwosc smigania po sieci, sciaganie i wysylanie poczty, pakiet biurowy i najpiekniejsza rzecz - videopolaczenia z innymi komorkami tego typu badz z kamerkami w sieci
dla mnie bomba, nawet jak troche kosztuje to czasem fajnie jest widziec rozmowce
a z historii ...
NOKIA, NOKIA i .......
NOKIA
Ericson - nie pamietam modelu, pierwsze z klapka - robili je w wielu kolorach ....,
Alcatel One Touch Easy - cegla

,
Nokia 7110 (MATRiX),
Nokia 7210i (fajny telefon gdyby nie wieczne problemy z klapka i rollerem ale za to ma przeogromna pamiec),
5110 (zmienne panele to byl bajer

), dwa
SONY ale modeli nie pamietam - maly z rollerem z boku i z klapka oraz ten taki podluzny z rollerem ...

, znowu
Nokia - 6510i (zgubilem sie w niej na poczatku

), i dalej pozostalem juz wierny marce ....
6210,
6310i (sluzbowa),
3310,
3330,
3410i no i w koncu
6680
bylo tego troche ....
jest jeszcze (i ta mam do dzis ...

)
Motorola STAR TAC z pierwszej serii (
X-FILES sie klania

) z dodatkowa bateria "podrozna"
wiem jedno - Nokie sa niezniszczalne i koniec. ja moje topilem, spadaly mi z 4 pietra na chodnik, hamowaly na przedniej szybie w samochodzie ile razy przyszlo sie nagle zatrzymac

, kiedys nawet rzucilem jedna w zlosci o ziemie i tylko musialem panele poskladac na korpus i baterie wsadzic

.... i nic
teraz troche sie obija moja kochana firma ale niedlugo poczuja na plecach oddech Samsunga i znowu sie wezma do roboty
mam okazje od niedawna sie pobawic
LG U900 ... jestem pod wrazeniem tej zabawki .... ciekawe kiedy Nokia wypusci cos podobnego ... chyba jednak najpierw trzeba bedzie odstawic Symbiana i przejsc pod Linuxa ....